Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: mama mea este decedata,bunicii din partea mamei sunt decedati si ei, in acest caz,eu si sora mamei mele fiind mostenitorii legali.Acum,eu si matusa mea vrem sa facem succesiunea pe un teren agricol,dar cum noi locuim inn judete diferite,(Ialomita,respectiv Iasi)l,am hotarat ca eu sa o imputernicesc pe ea pt a ma reprezenta la succesiune. As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pt a putea face o procura pe numele matusii mele, in situatia de fata? Multumesc anticipat!
Procura necesita doar copia de pe buletinul persoanei pe care o imputerniciti. Se face la notar. Insa, asigurati-va ca matusa poate primi procura, caci din ce spuneti este in conflict pe acest mandat! Succes!
Se poate da procura si matusii. cotele in certificatul de mostenitor sunt acelasi indiferent cine o reprezinta pe doamna.Problema se pune la vanzare sau lapartaj unde mandatul trebuie sa fie bine precizat, sume de bani si conditii.
Mostenire
Evapop
Cum ar trebui sa procedez in urmatoare situatie?
Bunica mea (decedata in 2006) a avut o casa si teren agricol. Ea a avut 2 copii (pe tatal meu si pe sora ... (vezi toată discuția)