Buna ziua! In urma cu un an tatal meu a decedat si am mostenit masina lui prin certificat de mostenitor eu si sora mea(cele doua fiice),Pe cartea de identitate a masinii e trecut inca tata. Sora e plecata in Spania, domiciliul din CI e pe jud. Vrancea si a imputernicit-o prin procura pe mama ,sa se ocupe de orice act legat de vanzarea masinii in numele ei. Mentionez ca parintii au divortat in urma cu 9 ani si mama are domiciliul in acelasi judet cu mine, Salaj.
Dorim sa vindem masina, va rog mult sa imi spuneti daca pt. vanzare e de ajuns contractul de vanzarea-cumparare numai intre mine si viitorul cumparator, chiar daca pe mostenire e trecuta si sora mea si sa ii dau viitorului cumparator o copie dupa acest certificat. Vor fi de ajuns aceste acte pt ca acesta sa radieze masina pe numele lui? Mentionez ca masina e inregistrata la primarie pe numele meu si eu platesc impozitul.
Se poate doar cu aceste acte fara a o mai implica pe sora sau mama?
Va rog mult sa ma ajutati, multumesc!
Pe contractul de vanzare sa fie trecuta si sora, iar la imputernicit mama? Stampila de la care primarie se pune? Din localitatea mea de domiciliu si din localitatea mamei? Multumesc.