avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am pierdut actele la masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am pierdut actele la masina

in urma cu 8 luni am pierdut actele de la masina,toate,mai putin certificatul de inmatriculare,masina o cumparasem in urma cu 1an si 2 luni si greseala mea nu am inregistrat-o pe numele meu,cel care este trecut ca proprietar al masinii s-a prezentat la mine cu rugamintea de a trece masina pe numele meu, mentionez ca acesta din urma nu este cel de la care am cumparat masina, cand dansul s-a prezentat la mine nu am avut posibilitatea de a inscrie masina pe numele meu pentru ca eram plecat in afara tarii,spania, i-am spus ca ii platesc tot ce are de platit la stat si i-am si platit, dar nu pot venii in romania pentru ca am probleme in spania, acum acesta din urma e plecat si el in italia si nu prea ne putem nimerii amandoi in tara, si imi spune ca vrea sa radieze masina. Mentionez ca atunci cand am plecat din tara nu am facut nici o imputernicire, si daca a-ti putea sa-mi spuneti cum a-si putea face una fara sa vin in tara, este nevoie pentru ca inainte de a pleca din tara am declarat in monitorul oficial ca am pierdut cartea de identitate a masinii, si numai cu o imputernicire ar putea cineva sa o ridice. Al doilea lucru care va rog sa-mi spuneti este daca titularul masinii ar radia masina eu as putea-o inscrie din nou
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:50, 18 Septembrie 2008
puteti da o procura unei persoane din tara, urmand ca actul sa fie tradus si legalizat.
rugati proprietarul sa nu o radieze.

av. vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa radiez o masina vanduta acum 10 ani,de la care nu mai am nici un act mariusc69 mariusc69 Acum 10 ani am vandut o dacie in targ la Pitesti la care am facut un act de vanzare cumparare .Cumparatorul nu a mai venit sa facem radierea si intre timp eu ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul Amalia_M Amalia_M Buna seara. Va rog frumos sa imi raspundeti la problema mea.Am cumparat o autoutilitara de la o persoana. Aceasta sustine ca la randul sau a cumparat ... (vezi toată discuția)
Cum vand masina mostenita? manuama manuama Buna ziua! In urma cu un an tatal meu a decedat si am mostenit masina lui prin certificat de mostenitor eu si sora mea(cele doua fiice),Pe cartea de identitate ... (vezi toată discuția)