in urma cu 8 luni am pierdut actele de la masina,toate,mai putin certificatul de inmatriculare,masina o cumparasem in urma cu 1an si 2 luni si greseala mea nu am inregistrat-o pe numele meu,cel care este trecut ca proprietar al masinii s-a prezentat la mine cu rugamintea de a trece masina pe numele meu, mentionez ca acesta din urma nu este cel de la care am cumparat masina, cand dansul s-a prezentat la mine nu am avut posibilitatea de a inscrie masina pe numele meu pentru ca eram plecat in afara tarii,spania, i-am spus ca ii platesc tot ce are de platit la stat si i-am si platit, dar nu pot venii in romania pentru ca am probleme in spania, acum acesta din urma e plecat si el in italia si nu prea ne putem nimerii amandoi in tara, si imi spune ca vrea sa radieze masina. Mentionez ca atunci cand am plecat din tara nu am facut nici o imputernicire, si daca a-ti putea sa-mi spuneti cum a-si putea face una fara sa vin in tara, este nevoie pentru ca inainte de a pleca din tara am declarat in monitorul oficial ca am pierdut cartea de identitate a masinii, si numai cu o imputernicire ar putea cineva sa o ridice. Al doilea lucru care va rog sa-mi spuneti este daca titularul masinii ar radia masina eu as putea-o inscrie din nou