Buna seara. Va rog frumos sa imi raspundeti la problema mea.Am cumparat o autoutilitara de la o persoana. Aceasta sustine ca la randul sau a cumparat autoutilitara de la o firma de panificatie si nu a inmatriculat-o, deci masina este si acum pe firma.Aceasta persoana nu a platit impozitul pe anul trecut iar acum reprezentantul firmei m-a sunat sa imi spuna ca va radia masina daca nu se va achita pana la sfarsitul saptamanii impozitul pe anul trecut. Mentionez ca eu am cumparat-o luna trecuta a. c. Reprezentantul firmei mi-a spus ca nu s-a putut intelege cu persoana de la care am cumparat eu masina si astfel ramane sa platesc eu impozitul altfel o va radia din circulatie.Va rog sa imi spuneti daca e posibil ca el s-o radieze daca detine o copie xerox a cartii de indentitate?Ce ma sfatuiti sa fac? Consider ca nu e corect ca eu sa platesc pe anul trecut:"> doar pe anul acesta impozitul. Va multumesc !
Impozitul il plateste doar proprietarul masinii.
Dvs paltiti impozitul doar de la data la care cumparati masina
si o treceti pe numele dvs ca proprietar.
corect este sa platiti de cand ati cumparat. problema e ca numai proprietarul masinii va poate face acte de vanzare, va radiaza de la fisc masina, s-o puteti inscrie pe numele dvs. e santaj, dar nu prea aveti ce face (intotdeauna puteti sa ripostati, dar nu mereu e practic)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere masin
iuli113
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta:
Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)