avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere autovehicul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere autovehicul

Buna seara. Va rog frumos sa imi raspundeti la problema mea.Am cumparat o autoutilitara de la o persoana. Aceasta sustine ca la randul sau a cumparat autoutilitara de la o firma de panificatie si nu a inmatriculat-o, deci masina este si acum pe firma.Aceasta persoana nu a platit impozitul pe anul trecut iar acum reprezentantul firmei m-a sunat sa imi spuna ca va radia masina daca nu se va achita pana la sfarsitul saptamanii impozitul pe anul trecut. Mentionez ca eu am cumparat-o luna trecuta a. c. Reprezentantul firmei mi-a spus ca nu s-a putut intelege cu persoana de la care am cumparat eu masina si astfel ramane sa platesc eu impozitul altfel o va radia din circulatie.Va rog sa imi spuneti daca e posibil ca el s-o radieze daca detine o copie xerox a cartii de indentitate?Ce ma sfatuiti sa fac? Consider ca nu e corect ca eu sa platesc pe anul trecut:"> doar pe anul acesta impozitul. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:40, 5 Iulie 2010
Impozitul il plateste doar proprietarul masinii.
Dvs paltiti impozitul doar de la data la care cumparati masina
si o treceti pe numele dvs ca proprietar.
corect este sa platiti de cand ati cumparat. problema e ca numai proprietarul masinii va poate face acte de vanzare, va radiaza de la fisc masina, s-o puteti inscrie pe numele dvs. e santaj, dar nu prea aveti ce face (intotdeauna puteti sa ripostati, dar nu mereu e practic)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autoturism tomescus tomescus Buna ziua, pe scurt problema mea -In 2012 am achizitionat o autoutilitara frigoterma de la o firma din Bucuresti, pe baza de contract Vanzare-cumparare -Nu ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)