Multumesc frumos pentru raspun .Daca anunt Protectia copilului si va merege la domiciliu mamei si va constata conditile mizere ,stare de sanatate a minorului ,faptul ca el sta cu saptamanile doar cu o strabunica de 80 care nu aude si un bunica alcolic ,il va lua si il va duce intr un centru sau pot sa il iau eu ca bunica paterna ,tatal ne fiind in tara ?
Noi am dori sa il luam ,sau cel putin mama sa respecte hotararea data de instanta ,adica sa il luman la domiciliul tatalui atunci cand are drept sa il ia ,cum sa stabilit prin lege .Minorul find foarte atasat de noi ..Ideal ar fi sa putem sa ii schimbam domiciliul copilului si la mama sa mearga de cate ori ea isi doreste sa il ia sau dupa cum dispune instanta ,Are 3 ani din care 1 an si 8 luni a stat cu ambii parinti si cu mine bunica paterna ,iar cu mama sta de un an si 4 luni timp in care in loc sa creasca armonios copilul are probleme de sanatate ,deficiente de comportamen ..La 3 ani daca cineva vorbeste cu el singurele cuvinte sunt ,,ma bate mami ,, nu pot sa cred ca la acesta varsta un copil stie sa minta .
Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla cu copilul ? Si doar autoritatea tutelara de la domiciliul copilului ? ,pentru ca cei de la asistenta sociala din zona nici macar nu sau prezentat la fata locului sa faca ancheta sociala si spun asta pentru ca ,conditiile de trai nu sau schimbat in bine de la procesul de custodie
Buna ziua ! Ce se poate face in conditile in care o mama nu respecta interesele primordiale ale minorului ,o mama care pleaca la actualul partener si lasa copilul in grijea unei strabunici de 80 de ani si a unui bunic alcolist ,,Nu se ingrijeste de sanatatea fizica si mentala a minorului , nu are un spatiu in care sa convietuiasca minorul adecvat ,o camaruta in care locuiesc doua mame divortate si doi copi minori cu diferenta de varsta de 6 luni intre ei ,o strabunica in varsta si un tata al mamelor alcoolic ,Un spatiu de locuit ne ingrijit ,murdar si neadecvat .