avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Ce se poate face in conditile in care o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Ce se poate face in conditile in care o mama nu respecta ...

Buna ziua ! Ce se poate face in conditile in care o mama nu respecta interesele primordiale ale minorului ,o mama care pleaca la actualul partener si lasa copilul in grijea unei strabunici de 80 de ani si a unui bunic alcolist ,,Nu se ingrijeste de sanatatea fizica si mentala a minorului , nu are un spatiu in care sa convietuiasca minorul adecvat ,o camaruta in care locuiesc doua mame divortate si doi copi minori cu diferenta de varsta de 6 luni intre ei ,o strabunica in varsta si un tata al mamelor alcoolic ,Un spatiu de locuit ne ingrijit ,murdar si neadecvat .
Buna ziua, daca sunteti tatal minorului, solicitati, printr-o actiune in instanta stabilirea domiciliului minorului la dvs.
Daca nu aveti niciun grad de rudenie cu minorul respectiv, sesizati autoritatea tutelara din zona in care domiciliaza minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc in constanta si lângă casa mea locuiesc ... Ioan_Chris Ioan_Chris Buna ziua! Locuiesc in Constanta si lângă casa mea locuiesc doi bătrâni împreuna cu una din fiice, dar din partea tatălui. Fiica lor nu prea îi ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor drmon drmon buna ziua. am introdus actiunea de divort si solicit stabilirea locuintei minorei la mine pe urmatoarele considerente: Paratul nu este interesat de sanatatea, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ... Geo29 Geo29 Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla ... (vezi toată discuția)