avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Suiram89

Activitate Suiram89

In primul rand multumesc pentru raspuns, in al doilea nu sunt dat eu personal in judecata ci un prieten de pe contul caruia s-au varsat banii in contul asociatiei de proprietari iar ei nestiind cine este proprietarul au dat pe cel care a facut plata, am inteles ca la primul termen de judecata ar urma sa depuna ca eu sunt proprietarul si nu cel pe numele caruia este deschis actualul proces. Intrebare mai este valabila punerea in intarziere avand in vedere ca nu este numele meu cel pe care s-a deschis initial procesul sau nu afecteaza in vreun fel ?
Buna Ziua,

Intampin urmatoarea situatie, am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru neplata datoriilor a cotelor de intretinere, eu nestand la locatia respectiva intre timp a ajuns si la mine informatia iar eu am platit la zi si stins datoriile.
Presedintele pretinde ca eu ar trebuie sa achit si onorariul avocatului pentru a retrage plangerea depusa la judecatorie. Intrebarea mea este simpla, daca la data primului termen de judecata se constata ca numai
este valabil obiectul judecatii ce se va intampla? voi fi nevoit sa achit eu cheltuielile de judecata ale reclamantului?

Va multumesc!