avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Achitat datorii asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Achitat datorii asociatie de proprietari

Buna Ziua,

Intampin urmatoarea situatie, am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru neplata datoriilor a cotelor de intretinere, eu nestand la locatia respectiva intre timp a ajuns si la mine informatia iar eu am platit la zi si stins datoriile.
Presedintele pretinde ca eu ar trebuie sa achit si onorariul avocatului pentru a retrage plangerea depusa la judecatorie. Intrebarea mea este simpla, daca la data primului termen de judecata se constata ca numai
este valabil obiectul judecatii ce se va intampla? voi fi nevoit sa achit eu cheltuielile de judecata ale reclamantului?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
Suiram89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Suiram89 , utilizator 15:48, 15 Septembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand multumesc pentru raspuns, in al doilea nu sunt dat eu personal in judecata ci un prieten de pe contul caruia s-au varsat banii in contul asociatiei de proprietari iar ei nestiind cine este proprietarul au dat pe cel care a facut plata, am inteles ca la primul termen de judecata ar urma sa depuna ca eu sunt proprietarul si nu cel pe numele caruia este deschis actualul proces. Intrebare mai este valabila punerea in intarziere avand in vedere ca nu este numele meu cel pe care s-a deschis initial procesul sau nu afecteaza in vreun fel ?
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
Suiram89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil Costi1P Costi1P Detin o garsoniera proprietate personala intr-un bloc de birouri. Pentru ca nu am platit cheltuielile de intretinere in valoare de 2000 lei, Locativ Serv mi-a ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari deeaforu deeaforu Buna ziua, As avea o intrebare legata de un proces cu asociatia de proprietari. Am fost dati in judecat pt neplata datoriilor si am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta mai mare de 3 ani ursulina ursulina Avem in asociatie un ap.care are datorii din 2005 pana in 2008, ai carui proprietari au decedat. In urma lor a ramas o nora si o nepoata, sotul respectiv tatal ... (vezi toată discuția)