avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Luiza Ar

Activitate Luiza Ar

latka a scris:

Si daca faceti reclamatie, ce credeti ca obtineti ? Aveti idee cit costa energia electrica la un contract individual ? E 4 RON pe kW/h. Tocmai mi-a venit noul contract. :) E normal acel contract pe regim de santier, probabil nu e finalizat acel proiect imobiliar. Diferenta e de la 0,68 sau 0,8 KW/h cit e pretul plafonat acum.

Dupa 4 ani de zile nu este normal sa ramai conectat la energia de la organizatia de santier
Buna ziua.
Sunt in aceiasi problema ca dumneavoastra. Ati mai reZolvat? Si cum?
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in clarificarea unui aspect foarte important.
Am achiziționat un apartament in urma cu o saptamana de zile,toate bune și frumose până în momentul în care am avut o sedinta cu restul vecinilor din complex si mi s-a spus ca energia electrică este în regim de șantier de mai bine de 4 ani și ca o sa platim 0,99klw până la branșarea finala despre care nu se aude nimic de 4 ani. Inca nu am platit nimic pt că nu știa dacă este ceva legal în asta ne primind nici un fel de chitanță,doar așa pe ochi frumoși.
Ce as putea sa fac in cazul acesta? Exista posibilitatea de a face o reclamatie sau de a face cerere pentru a ma bransa la energie electrica legal si a avea contoar?
In actul de vanzare cumparare scrie clar ca apartamentul care se vinde este dotat si are toate utilitatile desi este fals! Complexul nu este bransat la energie electrica.