avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Aurelia37

Activitate Aurelia37

ynocentta a scris:

Aurelia37 a scris:

,vreau sa stiu daca trebuia acordul nostru,al proprietarilor invecinati,

pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa fiti concreta in exprimare
Concret despre ce acord faceti vorbire atat timp cat este spatiu comercial prevazut in proiectul constructiei?
Pentru eventuale neajunsuri/disconfort fonic,olfactiv sesizati serviciul specializat din primaria care a eliberat autorizatia de functionare care a impus anumite norme de respectat de catre utilizatorii spatiului

Da,blocul este prevazut cu spatiu cmercial din constructie,daca intre timp si-a schimbat activitatea din piața in brutarie,care aceasta are program si de noapte,la asta fac referire,avand program de noapte și schimbandu-si incadrarea nu trebuie acordul vecinilor?
De la Primarie am primt raspuns doar ca:blocul este prevazut din constructie cu spatii comerciale la parter,si daca vrem liniste sa participam la izolarea plafonului ,tavanului spatiului unde functioneaza brutaria cu jumatate din suma.
Nu avem asociatie de proptietari
Bună ziua,blocul in care locuiesc la etajul 1,este prevazut din constructie cu spatii comerciale la parter.Pana acum 1 an a functionat o piață,activitate pe timp de zi fara prea mult deranj.De 1 an de zile in locul pieței functioneaza o brutarie cu program de la 2 dimineața.Nivelul de zgomot este ridicat:feliator,malaxor,cărucior de cărat faina,etc.Pe langa zgomot,sub apartamentul meu unde îsi tine toate aceste aparate geamurile sunt non stop deschise,deci frig de jos și mi-a umplut casa de mucegai.Ce e de facut?cui ma adresez?mentionez ca spațiul respectiv este proprietatea primariei.Ce lege sa citesc?,vreau sa stiu daca trebuia acordul nostru,al proprietarilor invecinati,si unde sa ma adresez pentru neplacerile suferite.Mulțumesc
Problema este ca noi nu avem asociatie de proprietari.In acest caz ce facem?
Bună ziua,locuiesc la bloc la etj 1,la parterul blocului se afla spatiu comercial care asa prevede in acte din constructie si este spatiul primăriei,acest spatiu a fost inchiriat de o persoana care a deschis o brutarie.Aceasta brutarie isi incepe activitarea la ora 2 dimineata si face destul de mult zgomot pe langa cel de feliere,care se aude pana la etj 3,ce putem face in aceasta privinta?cui ne adresam?am incercat sa discutam cu ei dar refuza sa izoleze fonic,unde sa apelam mai departe?mulțumesc!