Buna ziua , mă refer la cele 20 de zile in care puteam depune contestație fata de dispoziția data de catre poliție și anume 180 de zile suspendare fără posibilitatea de a reduce cu o treime perioada de suspendare, întrebare mea era daca se mai poate face ceva in cazul in care am dat testul , dar nu am depus cerere de reducerea perioadei de suspendare în cele 20 de zile in care aveam posibilitatea de a contesta decizia deoarece mi s-a spus verbal că nu am posibilitatea de a reduce pedeapsa, întrebare mea este daca pot să mai rezolv ceva in audienta la poliție , având în vedere greșeală care s-a făcut ?
Buna seara, am provocat un accident în data de 09.06.2022 prin neacordare de prioritate care s-a soldat și cu vătămare corporală ,mi s-a făcut dosar penal , după aproximativ două luni s-a clasat dosarul , după alte două săptămâni am primit dispoziția de la poliție in care mi s-a suspendat permisul pe 180 de zile , mai precis după articolul 103 alin 1 litera d , am dat și testul de 15 întrebări care l am luat , vreau sa precizez că nu mi s-a dat dreptul de reducerea perioadei de suspendare , nu mă incadrez la nici o situație în care nu se precizează că nu am dreptul , am rugăminte dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Precizez, că au trecut cele 20 de zile in care aveam posibilitatea de a depune o contestație , se mai poate face ceva in cazul asta?