avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate elenyta 7

Activitate elenyta 7

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Buna ziua. Dar eu ca mama trebuie sa mai aduc ceva acte? si ce acte mai trebuie sa aduc sincer nu mai stiu . Si de unde as putea gasi un model pt intocmirea cereri de pensie alimentara? Multumesc anticipat
Fiul meu a implinit 18 ani cum poate sa beneficieze in continuare de pensie alimentara.? Ce trebuie sa faca si ce acte ii trebuiesc? Tatal lui mai are un copil in intretinere minor.
Răspuns la discuția pensie alimentara
Inca o intrebare va rog. Ce se ia in calculul pensiei? salariul net sau si sporurile cu caracter permanent?Ori cum are salariul mare este cadru militar.Va multumesc.
Răspuns la discuția pensie alimentara
Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa obtin o pensie mai mare eu avind un salariu de 1100 lei noi si copilul in intretinere?Specific ca sunt divortata de tatal copilului.Va multumesc.
Copilul meu primeste o pensie alimentara de 25% din salariul tatalui.Dar acum ma dat in judecata pentru reducerea pensiei alimentare pentru ca mai are in intretinere un minor de 5 ani .Va rog sa imi spuneti ce drepturi mai are copilul meu care are o virsta de 14 ani. Si de cit mai are dreptu prin lege? Va multumesc anticipat pentru raspuns.