nu s-a modificat regulamentul intern si inca nu mi s-au modificat beneficiile dar mi s-ar modifica daca accept trecerea pe pozitia inferioara. Oricum sunt hotarat sa nu accept trecerea pe pozitia inferioara astfel, ramane intrebarea: daca ma vor da afara motivand restructurare post cu creare in paralel post similar insa alocat unei pozitii inferioare ierarhic, as putea castiga daca atac decizia de concediere ?
Nu imi doresc postul celuilalt manager insa nu cred ca este corect nici sa raman fix cu aceleasi atributii (poate mascat pe ici pe colo se vor scoate 2-3 randuri din fisa postului) insa cu beneficiile reduse. In fapt este o retrogradare de aceea mi s-a spus ca postul va fi reevaluat si nu ca se desfiinteaza. Il vor desfiinta daca nu accept retrogradarea.
Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca exista un proces de reoganizare prin care vor sa pastreze o singura pozitie de manager si astfel postul meu se va pastra cu aceleasi atributii insa ar urma sa treaca pe o pozitie inferioara (sa raportez managerului ce ramane pe pozitie). Probabil nu s-ar pune problema modificarii salariului meu actual insa diferenta intre pozitia mea actuala si cea imediat inferioara este data de pachetul de beneficii ce evident ca este mai mic. Eu nu as avea nimic impotriva ca denumirea postului si relatia ierarhica sa fie modificata insa daca mi se modifica pachetul de beneficii, as percepe aceasta modificare ca pe o retrogradare sau sanctiune. Precizez ca pot proba faptul ca mi-am indeplinit atributiile conform fisei postului si chiar am adus prin activitatea mea beneficii financiare companiei incontestabile. Am fost amenintat indirect ca, daca nu accept trecerea pe acesata pozitie inferioara vor desfiinta postul pe care il ocup si ma vor concedia. In zilele imediat urmatoare voi primi probabil o instiintare scrisa (pana acum am avut doar o discutie in care mi s-a spus ca postul meu va fi "reevaluat"). Credeti ca daca nu semnez actul aditional de trecere pe o pozitie inferioara si ulterior contest decizia de concediere am o sansa de reusita in instanta? Multumesc anticipat pentru raspuns si ajutor!