avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Activitate Apetrei Dumitru

Activitate Apetrei Dumitru

Răspuns la discuția Debransare Colterm
Multumesc pentru raspuns.

Si in acest context ce este de facut? Nu mai platesc partea de incalzire cand vine factura la intretinere si potential ma judec cu asociatia de proprietari?

Cum Colterm este in insolventa ma gandesc ca nu are nici un sens sa ma judec cu ei (plus ca nu eu sunt titularul contractului de incalizre), ca si daca e sa castig probabil nu imi recuperez cheltuielile de judecata (care oricum ar fi mai mari decat sumele de incalzire)?

Buna ziua,

In contextul in care am depus o cerere de debransare de la sistemul public de termoficare (Colterm - Timisoara) la care am primit aviz pozitiv si am platit taxa de deconectare, este legal ca cei de la Colterm sa imi impuna si prezentarea unui proces verbal de punere in functiune a unei centrale termice pe gaz pentru a modifica suprafata radianta din contractul de furnizare?

Exista parghii legale prin care as putea sa ma debransez de la sistemul public de termoficare, sa incalzesc imobilul prin calorifere electrice / clima si sa ii oblig sa reduca suprafata radianta - astfel incat sa imi reduc cheltuielile cu intretinerea?

Multumesc