Atunci vedeti ca fiind o solutie sa nu se treaca nimic si pe numele tatei ? Conteaza daca acest trasfer de proprietate intre bunica si mama mea , este facut in timpul casniciei ? II revin automat tatei drepturi sau totul depinde de mama dupa aceea ?
Nu știu exact termenii judecătorești . Posibil sa fi formulat greșit folosind termenul de bunica …
Bunica mea este la finalul unui proces de împărțite a unor proprietăți , cu frații ei . Și ea doreste ca după finalizarea procesului sa treacă toate prioritățile pe numele mamei mele , și sa nu îl treacă nicăieri pe tata . El având încă un copil din alt concubinaj . Existând teama ca acel copil sa vina cu pretenții la proprietăți . Dar sigur se vor isca certuri și se doreste eliminarea acestei frici , a tatei , de a rămâne in “aer” fără nici un act . Ei fiind căsătoriți legal . Se poate face ceva pentru a evita posibilitatea copilului din celălalt concubinaj sa vina cu pretenții la moștenire ?
Buna ziua ! In urma unui proces de succesiune , o bunica vrea sa treacă niște proprietăți doar pe numele soției , și nu și a soțului , deoarece soțul mai are un copil cu alta femeie și nu dorește ca acesta sa vina cu pretenții la teren . Se poate întocmii cumva contractul de succesiune astfel încât sa se specifice cine pot fi urmași și cine nu ? Ocolind in acest caz , copilul din alt concubinaj . Va mulțumesc !