avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate Ella42

Activitate Ella42

Buna ziua ,
Postasem recent pe forum despre problema mea .. Pe scurt , lucrez la o firma de pariuri sportive care are contract de asociatiune cu una de sloturi... In data de 24 sept o clienta a insistat sa i dau bani din gestiune ( bani rulati pana la 35000) cu promisiunea ca mi i va aduce ca i are n casa . A revenit sa mi spuna ca nu i mai are n casa si a propus sa inchei un act notarial sa mi restituie suma.Pe data de 26 sept am anuntat firma de ce am facut , am incheiat un proces verbal cu managera unde descriu ce s a intamplat si cum voi restitui suma ( retinere partiala salatiala si sursa de venit de la notar ) .. Mi a dat termen -verbal 3 luni sa pun banii inapoi .
Pe data de 27 aceeasi clienta a revenit in agentie cu 2 prieteni , au pus bani impreuna si s au jucat la sloturi , castigand la un aparat suma de 27 000 lei .. Am acordat suma de 6000 lei din premiu , diferenta de 21000 unul din cei trei a fost de acord sa l trec pe un proces verbal pe care l avem la dispozitie din partea firmei , in care se obliga sa achite diferenta in 48 de ore daca nu sunt bani in gestiune .
A doua zi cei din firma au vazut pe camere ca era ea cea care se juca ,si ceilalti doi erau in agentie , unul punand si la alt tip de pariere si au zis sa renunte la premiu , altfel ne fac dosar penal si pt frauda , pe premiza ca ea avea interdictie automata sa mai intre in agentie , eu neprimind niciun act din partea lor care sa notifice acest lucru , altfel n o lasam .
Am fost convocata la sedinta de cercetare penala , unde am dat o nota explicativa si mi s a adus la cunostinta ca mi au facut plangerea penala pe data de 04.10 cu 2 probe de pe camera , una din data de 24 sept cand i am bani si una de pe data de 27 cand clienta a jucat si a castigat - aceste probe fiind pt frauda .
Va rog sa ma ajutati , daca puteri sa mi spuneti daca am gresit ca i am permis accesul in agentie sa se joace alaturi de cei 2 , daca au dreptul sa revendice premiul si daca pot gasi un avocat care sa ma reprezinte ..Lucrez la aceasta firma din 2015 , n am avut nicio abatere pana acum , nu mi explic de ce am cedat presiunilor din partea clientei , sunt disperata si nu mai stiu cum sa fac fata ..
La convocare am gasit pe d na av C. T. pe acest site si am fost f multumita , sg nu ma descurcam , dar dansa a fost pe Codul Muncii iar acum imi trebuie un avocat in drept penal .
Va multumesc pt orice sfat si ajutor !