Buna ziua ,
Postasem recent pe forum despre problema mea .. Pe scurt , lucrez la o firma de pariuri sportive care are contract de asociatiune cu una de sloturi... In data de 24 sept o clienta a insistat sa i dau bani din gestiune ( bani rulati pana la 35000) cu promisiunea ca mi i va aduce ca i are n casa . A revenit sa mi spuna ca nu i mai are n casa si a propus sa inchei un act notarial sa mi restituie suma.Pe data de 26 sept am anuntat firma de ce am facut , am incheiat un proces verbal cu managera unde descriu ce s a intamplat si cum voi restitui suma ( retinere partiala salatiala si sursa de venit de la notar ) .. Mi a dat termen -verbal 3 luni sa pun banii inapoi .
Pe data de 27 aceeasi clienta a revenit in agentie cu 2 prieteni , au pus bani impreuna si s au jucat la sloturi , castigand la un aparat suma de 27 000 lei .. Am acordat suma de 6000 lei din premiu , diferenta de 21000 unul din cei trei a fost de acord sa l trec pe un proces verbal pe care l avem la dispozitie din partea firmei , in care se obliga sa achite diferenta in 48 de ore daca nu sunt bani in gestiune .
A doua zi cei din firma au vazut pe camere ca era ea cea care se juca ,si ceilalti doi erau in agentie , unul punand si la alt tip de pariere si au zis sa renunte la premiu , altfel ne fac dosar penal si pt frauda , pe premiza ca ea avea interdictie automata sa mai intre in agentie , eu neprimind niciun act din partea lor care sa notifice acest lucru , altfel n o lasam .
Am fost convocata la sedinta de cercetare penala , unde am dat o nota explicativa si mi s a adus la cunostinta ca mi au facut plangerea penala pe data de 04.10 cu 2 probe de pe camera , una din data de 24 sept cand i am bani si una de pe data de 27 cand clienta a jucat si a castigat - aceste probe fiind pt frauda .
Va rog sa ma ajutati , daca puteri sa mi spuneti daca am gresit ca i am permis accesul in agentie sa se joace alaturi de cei 2 , daca au dreptul sa revendice premiul si daca pot gasi un avocat care sa ma reprezinte ..Lucrez la aceasta firma din 2015 , n am avut nicio abatere pana acum , nu mi explic de ce am cedat presiunilor din partea clientei , sunt disperata si nu mai stiu cum sa fac fata ..
La convocare am gasit pe d na av C. T. pe acest site si am fost f multumita , sg nu ma descurcam , dar dansa a fost pe Codul Muncii iar acum imi trebuie un avocat in drept penal .
Va multumesc pt orice sfat si ajutor !
Am fost pacalita
Ralucaroman
Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Ciudatenie
BE
am si eu nevoie de un sfat..
am lucrat la o firma care acumuland datorii la stat , a trebuit sa-si inchida portile, ramanand fara licenta. bun... pe data de ... (vezi toată discuția)