avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost pacalita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost pacalita

Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. Acesta era obisnuit sa plateasca bani dupa ce juca la loto de mai multe ori, punandu-ma pe mine cat si pe colega mea dupa alta tura sa-i pastram biletele la caserie pentru ca ne va da bani la sfarsit....Pana acum 2 zile nu au fost probleme dar acum 2 zile a fugit fara sa mai pot da de el, a plecat fara sa-mi plateasca bilete....pana sa ajunga la suma aceasta am vrut sa cer aprobare pentru a mai putea paria acesta nu ma lasat spunand ca daca el va pierde extregerea si ii va iesi numarul eu va trebui sa-i platesc suma plus castigul! In plus ma amenintase cu 2 saptamani inainte ca va avea grija el sa fiu data afara pentru ca nu i-am raspuns la glume..Am facut o plangere penala sperand sa recuperez bani, pentru ca cei de la firma la care lucrez mi-au facut mie dosar penal si tot pe mine m-au pus sa platesc...Mentionez era un client fidel venea la deschidere si pleca la inchidere, bagand foarte multi bani, in plus sefa mea de agentie in cunostea foarte bine si nu doar mie imi facea asa! Nu stiu ce sa fac mai departe un sfat va rog numai pot dormi, sunt foarte speriata, nu vreau decat sa aduca bani pe care ia jucat, se vede si pe camerele de la agentie modul pe care il juca totul a fost filmat! si colega mea dupa cealalta tura a patit tot cu el ceva asemanator numai ca ia adus bani a 2 zi. Acum numai raspunde la telefon si spune la toata lumea ca el nu a facut nimic si ca nici macar nu a fost acolo!
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
Ralucaroman, utilizator
Cel mai recent răspuns: luticus , utilizator 12:00, 9 August 2015
Dacă există imaginile video, nu aveți de ce să vă faceți probleme penale. Dar va trebui să plătiți banii firmei, pentru că nu aveați voie să îi dați biletele fără să luați banii.
Bilete au ramas la mine...el doar le-a verificat sa vada daca sunt castigatoare si ce suma a jucat!
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
Ralucaroman, utilizator
Firma este indreptatita sa depuna plangere penala impotriva dvs si sa va solicite restituirea sumelor de bani.
Daca biletele ramaneau in agentie,fara a le plati,e ca si cum n-ar fi cumparat nimic.Legal,el n-a jucat ,desi le-ai completat cu optiunile lui(de fapt a profitat de naivitatea ta-daca castiga platea biletele si lua castigul;in rest juca pe banii tai-completai biletele cum cerea el,acestea ramaneau in agentie,nu castiga,dar biletele participau la tragere si trebuiau platite de cineva).Imi pare rau,dar nu vad o cale de recuperare a banilor,esti buna de plata.
Stimata doamna...Este adevarat ca ati gresit acordand incredere unui individ, putin cunoscut d-vs, in exercitarea atributiilor postului, mai ales ca erati de curand angajata. Faptul ca ceilalti procedeaza intr-un anumit mod, si d-vs ii copiati, este scuzabil atata timp cat nu se intampla evenimente de genul celor prezentate.
Totusi, avand in vedere ca exista o filmare (nu stiu daca aceasta surprinde si actul in sine al parierii facute de dansul, nu numai faptul ca este la ghiseu - ar fi in favoarea d-vs), coroborat cu istoricul actiunilor acestuia, confirmate de martori, puteti incerca o rezolvare pe cale civila pentru inselaciune...[ link extern ]
Prima actiune ar fi sa luati legatura cu acesta, daca manifesta o oarecare intelegere mergeti la un mediator...apoi in instanta.
Ar mai fi o solutie...nu foarte ortodoxa dar eficienta pentru acest tip de clienti...Vorbiti cu patronul...ii explicati sincer si fara ocolisuri amanuntele afacerii, aduceti in sprijinul d-vs marturii ale colegilor, probe video, etc si rugatil pe patron sa ia legatura cu el. De obicei patronii caselor de pariuri au metode destul de convingatoare spre a-i atentiona pe rau platnici. Am inteles ca patronul v-a retinut suma d-vs...totusi o incercare nu strica. Deasemenea...el fiind un impatimit all jocului, nu va putea sta deoparte de salile de jocuri...Faceti public comportamentul sau, sau, in functie de caz avertizati-l asupra acestui aspect, ca credibilitatea si onestitatea sa ca jucator sunt serios puse la indoiala si ca nu va mai putea adopta un astfel de comportament in nicio alta sala.
Ultima solutie...vorbiti cu cineva mai barbatos sa-i ceara un foc la o tigara, intr-o seara mai intunecoasa...:)
Sper sa va fi fost de folos...Sa auzim de bine

Alte discuții în legătură

Plângere penală după 3 luni de la data faptei DavidAndrei_ DavidAndrei_ Buna ziua. Am o intrebare care ma macina de vreo 2 luni si nu gasesc raspunsul nicaieri. Acum vreo 3 luni am jucat la o casa de pariuri niste bani, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problemă mai delicată la care sper sa primesc ... Flavy1 Flavy1 Buna ziua! Am o problemă mai delicată la care sper sa primesc o soluție și/sau un sfat. Lucrez la o agenție de pariuri sportive. In Ianuarie am făcut in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , postasem recent pe forum despre problema mea .. pe ... Ella42 Ella42 Buna ziua , Postasem recent pe forum despre problema mea .. Pe scurt , lucrez la o firma de pariuri sportive care are contract de asociatiune cu una de ... (vezi toată discuția)