avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate andreialo

Activitate andreialo

Multumesc pt raspuns

Dapix a scris:

Dacă au trecut 3 ani, mama să-și ia adio de la banii cuveniți de la partaj A intervenit prescripția și nu-l mai poate executa silit..

Iar dacă casa o construiesc împreună cu concubina, va fi împreuna proprietar cu concubina în procent de 50/50%.

La construcția noii case, nu mai contează nimic din ce spuneți dvs, că este construita din banii cutare..., din vânzarea cutare.....,si ca tata nu ia dat banii de partaj mamei........
Nu mai contează aceste aspecte deloc.

In procura mamei se cereau 10 mii de euro dupa vanzarea apartamentului, bani care nu au fost platiti de catre tatal meu
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

in procura data de mama ce se mentioneaza? s-a efectuat partajul la divort? la decesul tatalui nu veti mai putea contesta actul.

Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ii da procura sa poata vinde apartamentul, tatal isi cumpara o casa nu stiu sigur daca pe actele noii case este si actuala sotie/concubina. In cazul in care noua sotie este pe actul casei, or i se face contract de vz-cum, dupa moartea tatalui, exista vreo solutie sa pot ataca acest act, eu fiind unicul mostenitor al tatalui, noua casa fiind cumparata cu banii de pe apatramentul care a fost cumparat cu banii parintilor mei, atat ai mamei cat si ai tatalui. Mentionez ca mama nu a primit nici un ban dupa vanzarea apartamentului. Ms