Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria deși am luat vigneta și am atasat-o corect in parbriz. Ce pot face pentru a scapa de amenda de 120€? Unde as putea face o contestație și cum?
Pot face prima oară nivelul mediu adică acel curs ssm de 80 de ore și după pot trece la nivelul superior după ce iau diploma de licenta? (Menționez ca am absolvit UPB, dar mai am de luat examenul de licenta)? Sau trebuie sa le iau pe rând, adica licenta-curs ssm80 de ore etc? Va rog dacă pot primi un răspuns clar, expresia “mod cumulativ” pentru nivelul superior este cam ambigua pentru mine.
Buna ziua!! Vreau sa urmez un curs inspector ssm 80 de ore,am făcut liceul la in profil real, dar încă nu mi-am luat diploma de licenta ( am absolvit politehnica București, mai trebuie sa dau examenul de diploma pe care îl voi da in sesiunea următoare). Ce ar fi mai bine sa fac? Sa fac acum cursul ssm sau după ce iau diploma de licenta? Și dacă e vreun dezavantaj dacă il fac acum și iau diploma de licenta ulterior?