avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria deși am luat ...

Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria deși am luat vigneta și am atasat-o corect in parbriz. Ce pot face pentru a scapa de amenda de 120€? Unde as putea face o contestație și cum?
Aceste aspecte ar trebui discutate cu un av austriac dar în mod cert consultația va costa mai mult decât valoarea amenzii.Întrebați pe forumuri,/grupuri cu cetățeni romani care lucrează în Austria.In av român care nu profesează în tara respectiva nu are cum sa cunoască legislația și procedurile specifice..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vigneta austria - buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, ... sorinb2 sorinb2 Vigneta Austria Buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, desi am achitat-o. Am trimis mail cu dovda platii, dar mi-au rapsuns ca nu am tinut-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema! mai bine zis mi s-a suspendat permisul ... Adrian. O Adrian. O Buna ziua. Am o problema! Mai bine zis mi s-a suspendat permisul de conducere,ieri de către politia Franceza. Infracțiunea fiind depășirea limitei de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost prins în austria mai exact în wiena baut ... Paduret73 Paduret73 Bună ziua am fost prins în Austria mai exact în Wiena baut la volan .Nu am suflat in fiola și nici probe biologice nu am dat .pentru asta mi-a fost ... (vezi toată discuția)