avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vigneta Austria - Buna ziua, am primit amenda pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vigneta Austria - Buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, ...

Vigneta Austria
Buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, desi am achitat-o. Am trimis mail cu dovda platii, dar mi-au rapsuns ca nu am tinut-o unde trebuie. As putea contesta amenda, pentru ca eu am platit si vigneta si amenda pentru neplata ei?
A contactat cinva un avocat pe o astfel de speta?

Multumesc
Va piate ajuta doar un av austriac sau dacă exista av român care profesează în Austria.Vedeti cât e amenda costurile avocaților în tarile civilizate nu sunt modice precum in I România astfel încât dvs tb sa apreciați dacă rentează..
Bună ziua!!
Se pare totuși,că Austrieci practica amenzile pentru românii care merg pe autostrada,chiar daca au vignete cumpărate!!As dori să întreb:
-Nu exista alta varianta decât cea cu avocatul austriac??Adică,noi de ce nu îi călărim când vin ai ci la furat??
Eu,m-aș razboi cu ei,dar în varianta in care banii pe care trebuie sa îi plătesc la niste ..... se multiplica prin avalanda,mă las păgubaș!?
Exista si o alta varianta??Statul toman,doarme??
Mulțumesc frumos!!
Revin aici cu update. Contestarea de obicei nu are succes daca vigneta nu e lipta de parbriz :(
Austriecii,au pus la punct o metoda de înșelăciune!!Practica"de a nu vedea" rovigneta,este binecunoscuta și aplicată doar anumitor națiuni!!Statul român,le da pădurile și petrolul,și tot noi plătim!!De ce ne-ar considera altfel decât prostii lor??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat desi am rovinieta. ce pot sa fac? capris capris am primit un proces verbal de anul trecut luna 10 in care sunt anuntat ca am circulat fara rovinieta proba cu foto. ideea e ca aveam rov. pe tot anul dar din ... (vezi toată discuția)
Cetățean austriac, permis reținut pentru o presupusă încălcare a vitezei de circulație. Kenservice Kenservice Bună ziua, puteți să mă ajutați cu sfaturi în acest caz? Subsemnatul Colewsnicov Jorj , CNP 1590203170324 domiciliat in Austria , strada STIFTERSTRASSE ... (vezi toată discuția)
"incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul ... Doina oana delia Doina oana delia \"Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul X .(judo.sibiu 2010) .am o problema: statul italian nu recunoaste aceasta fraza precum ca am eu ... (vezi toată discuția)