avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vigneta Austria - Buna ziua, am primit amenda pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vigneta Austria - Buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, ...

Vigneta Austria
Buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, desi am achitat-o. Am trimis mail cu dovda platii, dar mi-au rapsuns ca nu am tinut-o unde trebuie. As putea contesta amenda, pentru ca eu am platit si vigneta si amenda pentru neplata ei?
A contactat cinva un avocat pe o astfel de speta?

Multumesc
Va piate ajuta doar un av austriac sau dacă exista av român care profesează în Austria.Vedeti cât e amenda costurile avocaților în tarile civilizate nu sunt modice precum in I România astfel încât dvs tb sa apreciați dacă rentează..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! am primit amenda pentru vigneta in austria deși am luat ... Teo161616 Teo161616 Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria deși am luat vigneta și am atasat-o corect in parbriz. Ce pot face pentru a scapa de amenda de 120€? Unde ... (vezi toată discuția)
Bună, partenerul meu de viață a fost arestat pe data de 06.06.2022 ... Mella1706 Mella1706 Bună, partenerul meu de viață a fost arestat pe data de 06.06.2022 în Austria pe motiv ca în urmă cu 4 ani ar fi primit o interdicție pe 5 ani de care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost prins în austria mai exact în wiena baut ... Paduret73 Paduret73 Bună ziua am fost prins în Austria mai exact în Wiena baut la volan .Nu am suflat in fiola și nici probe biologice nu am dat .pentru asta mi-a fost ... (vezi toată discuția)