Apreciez raspunsul Dvs. prompt!
Va rog sa imi spuneti care ar fi baza legala pentru punctul "2. procura notariala" (art. 18, pct. (3), al Legii nr. 207/2015 din 20 iulie 2015 privind Codul de Procedură Fiscală)? Intreb in conditiile in care biroul ar detine o imputernicire semnata din partea clientului pentru reprezentare, imputernicire care nu ar fi notariala.
Comunicarea se va efectua, in numele clientului, cu primaria doar electronic.
Ar exista o varianta fara procura notariala, legala, de reprezentare - cod CAEN 7022?
Multumesc pentru raspunsul Dvs.
Intr-adevar, asa vad lucrurile, cumva acest birou pe langa activitatile unui birou de copiat acte, va acorda si consultanta in domeniul fiscalitatii, mai ales in ceea ce priveste impozitele locale, plus vanzare de asigurari.
Prin "procura" va referiti la o procura notariala sau un "acord" al clientului (semnat fizic sau electronic)?
Va rog, pe scurt, sa imi explicati ce inseamna "un mod coerent de organizare a securitatii datelor".
De asemenea, va rog, sa imi spuneti care este parerea Dvs. referitor la clasificarea activitatilor (codurile CAEN), in cazul acestui birou, dorind sa aleg: "Cod CAEN 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat", "Cod CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management", "Cod CAEN 6920 Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta în domeniul fiscal", "Cod CAEN 6622 Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari"
Multumesc inca o data, anticipat, pentru raspunsul Dvs.!
Buna ziua. As dori sa adresez o intrebare in ceea ce priveste legislatia GDPR… in cazul unui birou de copiat acte, daca se doreste comunicarea cu institutii publice, cu primaria de exemplu, in numele clientului, pe o platforma online, pentru declararea un imobil dobandit, la impozit – ajunge o declaratie de consimtamant privind datele cu caracter personal, pentru a comunica cu institutia in numele clientului, dpdv al legislatiei GDPR?
Ulterior se doreste ca acest client sa ramana in portofoliul biroului, iar comunicarea ulteriora cu institutia sa poata fi facuta in numele clientului, prin intermediul biroului, pe baza de user si parola create de birou. Vedeti a fi o problema in aceasta procedura?
Ca si forma de organizare a biroului de copiat acte ce recomandati SRL sau PF, in conditiile in care biroul ar avea cifra de afaceri aprox 130000-150000lei?