avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate Marya88A

Activitate Marya88A

Am și trei copii în creștere cu ei ce o sa se întâmple nu este ok oricum mulțumesc de raspuns
Pe camere se vede ca lam luat eu dar lam luat fără gând de furt doar crezând ca e al colegei mele
Bună ziua am comis un furt cum ar fi fără voie am luat un telefon fără voia mea eram cu o colega la un supermarket și pe casa de marcat era un tel lam luat în mana mam uitat la el și lam luat ajunsa la munca cu tel ma întrebase col mea de unde am tel și atunci miam dat seama ca nu e tel ei și mia fost teama sa duc tel înapoi a trec o sap a venit poli iam dat tel am dep declarație și a zis ca mi sa schimbat clasificarea ce o sa se întâmple cu mine
Bună ziua am sa încep cu fapta care ma dus sa fiu calificata ca hot asa mam dus la supermarket impreuna cu colega mea sa facem cumpărături ajunse la casa colega mea a zis ca merge la următoarea ca să nu stam prea mult și sa plecam repede am plătit produsele și când sa plec pe casa era un telefon lam ridicat mam uitat la el și nu iam dat prea multa importanta crezând ca e al colegei mele lam luat cu mine ajungând la munca am intrebato pe colega mea de tel și atunci miam dat seama ca nu e telefonul ei și mam speriat imi era frica sa duc înapoi telefonul a trecut o săptămână a venit politia ma ridicat mia luat declarație am returnat tel dar nu știu ce pedeapsa o sa primesc a zis ca mi se schimba calificarea mie frica imi spuneți și mie ce sa fac