avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am comis un furt cum ar fi fără voie am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am comis un furt cum ar fi fără voie am luat un ...

Bună ziua am comis un furt cum ar fi fără voie am luat un telefon fără voia mea eram cu o colega la un supermarket și pe casa de marcat era un tel lam luat în mana mam uitat la el și lam luat ajunsa la munca cu tel ma întrebase col mea de unde am tel și atunci miam dat seama ca nu e tel ei și mia fost teama sa duc tel înapoi a trec o sap a venit poli iam dat tel am dep declarație și a zis ca mi sa schimbat clasificarea ce o sa se întâmple cu mine
Cel mai recent răspuns: Marya88A , utilizator 12:53, 7 Octombrie 2022
V-am mai răspuns.
Incercati sa va apărați prin avocat.
Trebuie sa vada și înregistrarea video avocatul, în opinia mea, dacă situația este oarecum confuză.
Fără avocat foarte bun nu aveți nici șansă să scăpați de condamnare, după aprecierea mea în cazuri de furturi cu o experienta mai mare de mai mult de 20 de ani.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pe camere se vede ca lam luat eu dar lam luat fără gând de furt doar crezând ca e al colegei mele
Am și trei copii în creștere cu ei ce o sa se întâmple nu este ok oricum mulțumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)
Furt calificat prima abatere, prejudiciu recuperat Maria.cr Maria.cr Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Care este cea mai probabila pedeapsa pentru furt calificat din auchan, in valoare de 500 ron , recunoasterea ... (vezi toată discuția)