avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate Silanghi Simion

Activitate Silanghi Simion

Pai bun, sa zicem ca sunt o fire mai firava si naiva de fel (fara scoala vietii sau a strazii), una care a crezut in romantism. Nu se poate face nici macar o plangere de inselaciune (art. 244)? Doarece aceasta a profitat si financiar de pe mine, iar eu inca mai am bonurile fiscale. Persoana respectiva ar avea probleme psihice (depresie,schimbari bruste de stare , multiple tentative de suicid si semne pe corp) si am mesaj vocal cu amenintare, ca "poate sa fie si o persoana rea", ca "merge cu telefonul la politie, pentru santaj si hartuire". Eu unu i-am vorbit frumos, calm si nu am amenintat, sau santajat sau hartuit, si nu stiu daca o sa faca pasul acesta, deoarece s-ar descoperii de relatia avuta intre noi.
Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati si in prag de divort. Aceasta m-a mintit si manipulat emotional, pe contextul ca ea "m-a iubeste" si ca "vrea sa fim impreuna", spunand ca acasa ea se afla intr-o relatie abuziva si toxica, atat pentru ea cat si pentru copilul ei. La un moment dat, ea nu a mai dat niciun semn, iar eu facandu-mi griji, am inceput sa o contactez in mediu online. Fara sa imi dea explicatii, a devenit foarte rece si ostila, spunandu-mi ca ea m-a mintit si ca m-a folosit doar pentru o aventura si nimic altceva. Imi spune sa nu o mai contactez, ca altfel ma va denunta pentru santaj si hartuire online. Dupa aceasta intamplare, am ramas profund ranit emotional si psihic, fiind chiar nevoit sa apelez la servicii de psihoterapie. Ce as putea face legal in situatia aceasta, sau cum as putea sa ma protejez? Eu doresc doar sa aflu adevarul de la persoana in cauza, fara sa ii fie afectata actuala casnicie. Va multumesc anticipat, pentru eventualele raspunsuri primite.