avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati ...

Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati si in prag de divort. Aceasta m-a mintit si manipulat emotional, pe contextul ca ea "m-a iubeste" si ca "vrea sa fim impreuna", spunand ca acasa ea se afla intr-o relatie abuziva si toxica, atat pentru ea cat si pentru copilul ei. La un moment dat, ea nu a mai dat niciun semn, iar eu facandu-mi griji, am inceput sa o contactez in mediu online. Fara sa imi dea explicatii, a devenit foarte rece si ostila, spunandu-mi ca ea m-a mintit si ca m-a folosit doar pentru o aventura si nimic altceva. Imi spune sa nu o mai contactez, ca altfel ma va denunta pentru santaj si hartuire online. Dupa aceasta intamplare, am ramas profund ranit emotional si psihic, fiind chiar nevoit sa apelez la servicii de psihoterapie. Ce as putea face legal in situatia aceasta, sau cum as putea sa ma protejez? Eu doresc doar sa aflu adevarul de la persoana in cauza, fara sa ii fie afectata actuala casnicie. Va multumesc anticipat, pentru eventualele raspunsuri primite.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce cauză vreţi să vă protejaţi? Data viitoare, să fiţi mai vigilent, să nu cădeţi în asemenea capcană. persoana în cauză v-a spus adevărul - v-a folosit pentru o aventură. S-a potolit şi-şi vede de familie. Şi da, dacă o mai contactaţi , dacă o mai urmăriţi prin orice mijloace, vă poate chema în judecată pentru hărţuire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca să vă protejați psihic, trebuie să o dați uitării. Altă soluție legală nu aveți.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2022
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Uitati de poveste si vedeti-va de treaba. Pe viitor, nu mai intrati in relatii " complicate".
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca ea sa fi fost distrusă psihic sau drogata când v-ati întâlnit.
Apoi, sa își fi revenit...

Ați greșit ca ati crezut poveștile ei.

Trebuia sa faceți strict cum procedează bărbații.
Nu va pot spune cum dar se cam înțelege...

Asa se face...fără complicații și fără bătăi de cap...
Și femeile se plâng...
În fine...

Daca întrați pe forum după prima întâlnire cu ea ati fi fost îndrumat...
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pai bun, sa zicem ca sunt o fire mai firava si naiva de fel (fara scoala vietii sau a strazii), una care a crezut in romantism. Nu se poate face nici macar o plangere de inselaciune (art. 244)? Doarece aceasta a profitat si financiar de pe mine, iar eu inca mai am bonurile fiscale. Persoana respectiva ar avea probleme psihice (depresie,schimbari bruste de stare , multiple tentative de suicid si semne pe corp) si am mesaj vocal cu amenintare, ca "poate sa fie si o persoana rea", ca "merge cu telefonul la politie, pentru santaj si hartuire". Eu unu i-am vorbit frumos, calm si nu am amenintat, sau santajat sau hartuit, si nu stiu daca o sa faca pasul acesta, deoarece s-ar descoperii de relatia avuta intre noi.

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau hartuire adrianadelia adrianadelia Buna seara. Iubitul meu a stat cu o femeie timp de cativa ani, aceasta l-a ajutat cu bani. Precizez ca el este detinut. relatia dintre ei s-a stricat acum 1 ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de santaj AnaAnne AnaAnne Buna seara, acum 8 luni am cunoscut un barbat, in mediul virtual, care s-a dovedit in timp a fi un escroc sentimental...banuiam ca mai sunt si alte femei, dar ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent plângeri penale agresiuni Renee123renee Renee123renee Bună seara, am nevoie de puțin ajutor. Povestea e în felul următor(am 18 ani și uneori mintea mea e cam imatură,dar cred că toți am trecut prin stări ... (vezi toată discuția)