avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate simlena

Activitate simlena

Răspuns la discuția admitere barou 2013
Iar referitor la examen- ai dreptate. Intai este testul grila eliminatoriu din 100 de intrebari, iar apoi trei zile de examen scris cu teorie si spete: Civil si procedura; oepa; penal si procedura penala.
Răspuns la discuția admitere barou 2013
Buna, Claudia
Eu pot sa-ti spun cartile dupa care invat eu- nu stiu daca sunt cele mai bune, oricum autorii sunt cei mai apreciati in domeniu.La civil- Boroi: actul juridic, raportul juridic; Barsan- drepturile reale; Liviu Pop- obligatiile: Stanciulescu- contractele si succesiunile. pentru contracte dupa NCC m-am uitat si pe Florin Motiu. La procesual civil - Briciu si codul de procedura adnotat de Boroi; la drept penal si procedura penala- Udroiu. Sper sa te ajute.
Răspuns la discuția admitere barou 2013
Pentru modificarile din noul cod civil va recomand sa ascultati conferintele inregistrate pe site www.inm.ro
Răspuns la discuția admitere barou 2012
Modalitatea de examinare este la fel cu cea din 2011. Eu l-am dat insa l-am picat in a doua parte din cauza spetelor. Eu urmez un curs postuniversitar la Facultatea de Drept din Bucuresti si recomand cartile celor din Bucuresti pt ca ei facparte din comisie. La procedura civila a fost cel mai greu- aveti in vedere cartile d-lui Briciu care este si director la INPPA.
Răspuns la discuția Examen Barou 2012
Eu am dat anul trecut , am reusit sa trec de examenul grila, insa nu am luat examenul scris. Ce a fost cel mai greu au fost spetele. E bine sa inveti dupa cartile celor care fac parte din comisia de examen. La drept civil- Boroi, la procedura civila- Traian Cornel Briciu, iar la penal si procedura penala - Mihail Udroiu.Insa pe partea de drept civil trebuie sa apara carti, iar pe procedura civila -desi nu s-a schimbat CPC, insa in Noul Cod Civil sunt multe prevederi de procedura, sa speram ca apar si acolo carti.
Va recomand tuturor sa intrati pe site-ul inm si ascultati conferintele pe noul cod civil , care sunt foarte bune.