avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin1979112

Activitate Catalin1979112

Da pot justifica o parte din ei sigur
Propietatea e cumparata pe banii care i-am facut amadoi din diferite activitati. In acte suntem amandoi cu cota parte.
Nici ea nici eu nu putem dovedii din ce bani a fost cumparata propietatea asa cum spuneam banii au fost facuti impreuna pentru aceasta propietate.
Si daca o va executa silit pe partea ei de propietate care sunt urmarile ?

CHKa a scris:

Nu , stimate , parchetul nu verifica daca se coreleaza venitul ei cu pensia alimentara , verifica daca a facut evaziune fiscala . Si daca a facut - si ziceti ca a facut - si se va stabili paguba , ce credeti ? o executa silit pe proprietati ... ca are , nu-i asa ? are o parte din casa si din teren ...PS . Presupun ca puteti dovedi ca ati participat in mod egal la cumpararea casei si terenului ( si nu s-au cumparat doar pe banii ei ) , ca daca nu , nu va fi prea bine pentru dvs. la partaj ...

Deci sa fac o plangere penala catre parchet cum ca individa genereaza venituri din videochat care nu sunt corelate cu suma pensiei alimentare iar ei se vor ocupa sa verifice aceste venituri ?
Apoi cu rezultatul final trebuie sa ma indrept catre instanta pentru recalcularea pensiei sau tot in cadru parchetului se rezolva asta ?
9 pt a raspunde se apasa pe raspunde)
eu nu am acces la veniturile ei dar estimez ca veniturile nu se corelează cu suma care o plateste acuma, pot indica instantei conturile ei bancare, site-urile pe care lucreaza si procesatorii de plati prin care ea primeste banii de la videochat. in aceste condiții instanta nu poate sa faca o verificare a sumelor incasate de ea? conturile bancare sunt si din strainatate si din tara

gi-jane2 a scris:

nu are treaba instanta cu anaful, insa va trebui sa progati cat castiga daca vreti ca pensia sa fie raportata la veniturile sale.

Nu sunt sigur dar incerc.
Prroblema sta in felu urmator.
Ea a facut timp de 12 ani si face si la ora actuala videochat insa nu vrea sa mai adauge ceva bani in plus la pensia alimentara iar eu m-am gandit sa cer in instanta o recalculare a pensiei. Faza e ca ea in cei 12 ani de videochat bu a platit taxe pe veniturile acelea si mergand in instanta sa cer recalcularea s-ar putea ca instanta sa sesizeze anaf. In acest caz ma gandesc ca anaf poate pune sechestru si scoate la vanzare propietatea.
Ce pot face in cazu in care anaf face asa ceva ?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Se poate face si aceasta intelegere la notar!
Dar, sunteti convins ca va veni si va fi de acord?!?

Multumesc, o intelegere amiabila la notar prin care ea cedeaza cota ei parte mie contra unei sume la care ne intelegem se poate ?
Aceasta amiabila poate fi atacata de ea in instanta dupa o vreme sau e definitiva ?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Faceti partajul si apoi va socotiti cu loturile ce se cuvin fiecaruia.
Copii nu pot avea vreo calitate in actiunea de partaj bunuri comune.

Buna ziua, am divortat de curand si am ramas cu 2 copii minori pe o bucata de pamant pe care eu si fosta sotie avem cota parte si udne am o casuta unde locuiesc cu copii
Ea nu vrea sa cedeze partea ei copiilor sau mie.
In aceste conditii ce as putea face ca sa o scot din contract ?
Daca eu nu vreau sa vand si ea vrea ce se poate intampla ?
Ma poate obliga instanta sa vand sa i dau partea sau nu ?
I pot da cota ei parte in rate ?
Eu vreau ca pamantu sa ramana a copiilor nu vreau sa il vand.
Multumesc anticipat