avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate roscovan99

Activitate roscovan99

roscovan99 a scris:

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da.
Daca are mai multe furturi și se va proba poate fi și arestat preventiv.

Vizavi de probare.. au zis ca au cazuri de astea zilnice. Ma gândesc ca n-or sta la fiecare sa deruleze câteva zile. După un eveniment ca asta, m as concentra pe viitorii eventuali hoți decât sa ma chiorasc ore pt trecutul fiecăruia.

L-au luat de o parte “ca de la om la om” și i-au zis ca e tanar și e păcat sa aibă dosar penal de acum. Credeți ca a fost un fel de “ te iertam acum dar data viitoare nu”?:))

Da.
Daca are mai multe furturi și se va proba poate fi și arestat preventiv.

Vizavi de probare.. au zis ca au cazuri de astea zilnice. Ma gândesc ca n-or sta la fiecare sa deruleze câteva zile. După un eveniment ca asta, m as concentra pe viitorii eventuali hoți decât sa ma chiorasc ore pt trecutul fiecăruia.

Daca vor vedea ca a mai furat anterior vor depune plângere penală.
Depinde ce vor vedea...

Scris din București 2022

Am uitat sa Menționez. A făcut domnul care l-a interpelat poza la produsele neplătite. Pt ce a făcut asta ? Un fel de raport ca sa aibă o statistica ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Se pare ca nu se lasa pana nu ajunge la puscarie...

Pai nu ca s a oprit pe viața acum.. s a lecuit.. problema e dacă au închis ochii / uitat cei de la paza de caz

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cand spuneti ”agentul”, va referiti la un politist, adica a fost sesizata politia?

Nu. N-a venit nicio poliție. Doar agentul de paza care a făcut interpelarea. Problema este ca el acum vreo 4-5 zile a mai comis-o cu o suma mică tot acolo. Credeți ca vor urmări camerele preț de atâtea zile anterioare? Se poate aștepta la ceva?
Buna ziua! Prietenul meu a fost prins azi furând in valoare de 200 lei, dar agentul i-a luat doar numele și i-a zis sa scrie “ nu am de declarat nimic”. A plătit prejudiciul și a plecat. Se mai poate aștepta la ceva ? Doamna de acolo zicea ca vor derula in spate camerele, așa se face ? Caci vei plăti și ce ai mai furat (eventual).