avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Modrea Onică

Activitate Modrea Onică

Litigii de muncă.... lucrez din "91 la o întreprinderi de stat și pana în prezent. În perioada "91-2004 am beneficiat de condiții de muncă grupa 2...în perioada 2004-2012 a fost tăiată grupa și nea încadrat La condiții normale... din 2012 și pana în prezent sa revenit la grupa 2 de munca . În tot acest timp locul de munca a fost neschimbat ( aceeași unitate,același sector,aceeași echipă) și nu știu de ce a fost tăiată grupa de munca. Câțiva colegi au dat în judecata unitatea și au câștigat grupa în instanță...după iei am dat în judecată și eu împreună cu alți citva colegii și ni se respinge dosaru pe banda rulanta pana și la Curtea de Apel....am avut același avocat care câștigase drepturile celorlalți în aceeași speță. CE AR TREBUI FACUT .
.ok ...întrebare :...plângerea penala s-o depun la politie pe raza orașului meu sau s-o trimit la IPJ unde sta respectivu ...mulțumesc
Am o săptămână și ceva de la depunerea banilor... mulțumesc pentru sfat
Bună ziua. Cum recuperez banii dintr-o tranzacție pe un sait de vânzări online Marketplace ...menționez ca am trimis bani vânzătorului într-un cont la banca și nu am primit nimic ...știu doar numele respectivului ,nr.cont bancă , nr.de telefon ,numele firmei și județul