avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Cum recuperez banii dintr-o tranzacție pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Cum recuperez banii dintr-o tranzacție pe un sait ...

Bună ziua. Cum recuperez banii dintr-o tranzacție pe un sait de vânzări online Marketplace ...menționez ca am trimis bani vânzătorului într-un cont la banca și nu am primit nimic ...știu doar numele respectivului ,nr.cont bancă , nr.de telefon ,numele firmei și județul
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
Modrea Onică, utilizator
Cel mai recent răspuns: Modrea Onică , utilizator 21:22, 20 Octombrie 2022
Anuntati banca de urgenta daca se mai poate sa anuleze tranzactia. Daca a trecut prea mult timp de la data platii nu aveti decat sa contactati persoana respectiva daca este una reala ori in ultim caz sesizati DIICOT cu o plangere.
Am o săptămână și ceva de la depunerea banilor... mulțumesc pentru sfat
faceti plangere penala la politie pt inselaciune.
.ok ...întrebare :...plângerea penala s-o depun la politie pe raza orașului meu sau s-o trimit la IPJ unde sta respectivu ...mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)
Teapa online eqvagel eqvagel Am comandat de pe un site de vanzari cumparari un telefon ,in locul lui primind cu totul altceva.As vrea sa stiu unde trebuie sa ma adresez si ce se poate ... (vezi toată discuția)