avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa online

Am comandat de pe un site de vanzari cumparari un telefon ,in locul lui primind cu totul altceva.As vrea sa stiu unde trebuie sa ma adresez si ce se poate face.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eqvagel , utilizator 19:51, 17 Februarie 2015
Trebuie sa va adresati Autoritatii Nationale Pentru Protectia Consumatorilor.
Am uitat sa mentionez,vanzatorul este persoana fizica.
Incercati intai sa luati legatura cu persoana respectiva si sa lamuriti problema pe cale amiabila, daca nu se poate, depuneti o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
Am fost azi sa depun plangere la politia din oras unde mi s a spus ca plangerea trebuie facuta la politia unde are adresa cel care ma inselat,si ca plangeri online nu se pot face.Ce ar trebui sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespactarea contractelor de garantie constituie infractiunea de inselaciune? flurryorama flurryorama Buna ziua, Am cumparat in septembrie, prin leasing un autoturismul de import, marca Ford Focus, de la o societate de vanzari auto second hand. La predarea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune EriRadulescu EriRadulescu Am cumparat o geanta de pe OLX si fata care a trimis-o sta in Timisoara. Cand a ajuns produsul am vazut ca nu e acelasi si cand am contactat o mi a zis ca o ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)