Dar ea are toate discuțiile cu el pe wathaps și mai sunt și alte persoane care au fost înșelate de acest individ . Mulțumesc pentru răspuns. Cineva mi-a zis că ar face bine ca fiica mea să meargă la diicot, unde există yn departament care se ocupă cu înșelătorii financiare între persoane fizice, să depună plângere .
Bună ziua! Mă aflu într-o situație foarte delicată. Fetița mea care are 23 de ani a fost santajată emoțional de fostul ei prieten care lucra ca broker că a semnat o cerere de imprumur în numele ei și că dacă nu se prezintă la bancă în maxim o oră el riscă să fie ridicat de poliție. Bineînțeles că fiica mea a mers la bancă și a semnat acel contract de împrumut destul de mare, fiind vorba de 50000 de lei. El a plătit acel credit timp de yn an, apoi a zis că nu mai are posibilitatea de a plăti în continuare iar fiica mea locuiește cu chirie în București și nu are posibilitatea de a achita acest credit. Sunt disperată și nu știu la cine să apelez că din cauza acestui individ și a naivității fiicei mele m-am pricopsit și cu câteva accidente vasculare până am dat în microangiopatie cerebrală.