avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Mă aflu într-o situație foarte ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Mă aflu într-o situație foarte delicată. Fetița ...

Bună ziua! Mă aflu într-o situație foarte delicată. Fetița mea care are 23 de ani a fost santajată emoțional de fostul ei prieten care lucra ca broker că a semnat o cerere de imprumur în numele ei și că dacă nu se prezintă la bancă în maxim o oră el riscă să fie ridicat de poliție. Bineînțeles că fiica mea a mers la bancă și a semnat acel contract de împrumut destul de mare, fiind vorba de 50000 de lei. El a plătit acel credit timp de yn an, apoi a zis că nu mai are posibilitatea de a plăti în continuare iar fiica mea locuiește cu chirie în București și nu are posibilitatea de a achita acest credit. Sunt disperată și nu știu la cine să apelez că din cauza acestui individ și a naivității fiicei mele m-am pricopsit și cu câteva accidente vasculare până am dat în microangiopatie cerebrală.
Nu ii rămâne decât sa aștepte sa se prescrie datoria.
Altfel, este buna de plată.

Nu cred ca va avea sorti de izbândă în justitie și este extrem de complicat si de costisitor un proces de acest fel.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dar ea are toate discuțiile cu el pe wathaps și mai sunt și alte persoane care au fost înșelate de acest individ . Mulțumesc pentru răspuns. Cineva mi-a zis că ar face bine ca fiica mea să meargă la diicot, unde există yn departament care se ocupă cu înșelătorii financiare între persoane fizice, să depună plângere .
Puteti încerca o plângere dar nu cred ca veți rezolva.
Omul a plătit mult timp...
Eu am multa practica pe astfel de cazuri și cazuri asemănătoare, cu înșelăciuni,etc...
Poate încerca să facă o.plangere penala.pentru inselaciune mai mult pt a avea o dovada ca a încercat ceva decât cu speranța că va rezolva ..Ulterior un av ar trebui sa analizeze clauzele contractului...Pe de alta parte dacă nu are bunuri pe numele ei i se va pune poprire din salariu lunar. mai sunt sute de mii de romani în astfel de situații.Se muta cu o prietena pt o chirie mai mica,găsește un prieten mai serios decât fostul variante se găsesc..
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.acum aproximativ doua luni, dupa o pacaleala pe un site ... geoivam geoivam Buna ziua.Acum aproximativ doua luni,dupa o pacaleala pe un site de vanzari sh,m-am pricopsit cu un telefon blocat,codat.Tot pe acel site,am gasit un individ ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut de bani persoane fizice ContSters423398 ContSters423398 Am luat trei credite bancare pentru iubitul meu in valoare totala de 70.000 de lei. Am un contract cu acesta ca dupa 5 ani sa imi restituie suma de bani plus ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit să deschid un cont de salariu la o bancă, pe care cineva l-a folosit ca să înșele alte persoane. am depus plângere dar sunt și eu cercetat penal, cum mă pot apăra? Oprea Alin Oprea Alin am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o ... (vezi toată discuția)