avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin9797

Activitate Catalin9797

Încă nu am discutat cu cineva mai superior, deoarece îmi este destul de greu sa fac rost de adresele acestora de e-mail, dar o sa încerc sa mai iau legătura cu cineva zilele acestea care ar putea sa ma ajute, dacă nu, credeți ca este ok sa le las un mail celor de la cariere inditex, prin care sa le spun ca vreau să-mi dea in scris motivele pentru care nu ma contactează nimeni în urma aplicărilor mele?
Pentru ca eu în baza lor de date, nu apar cu absolut niciun feedback, acesta este dat întotdeauna telefonic. Adică eu când aplic la un job de-al lor, cei de la HR suna la magazin și cer feedback directorului de acolo. Adică eu nici măcar o dovada scrisa nu am a acestui feedback.
Mulțumesc!
Acest angajator este unul foarte mare în primul rand, cum am scris și mai sus acesta deține încă 6 branduri de haine, eu am fost la unul dintre ele, treaba mea s-a încheiat acolo, însă voiam sa merg acum într-un alt brand. Managera de la fostul magazin însă, îmi "pune bete în roate", cu un feedback negativ nefondat. Ea profesional vorbind nu are pe ce anume sa-mi lase feedback negativ. Ca și concluzie eu încerc sa găsesc o soluție ca aceasta doamna sa dea socoteala pentru ce a făcut, pentru ca mi-a creeat și o reputație de angajat problema automat cu acest feedback și mi-a anulat și șansele de a ma mai angaja în alte branduri ale companiei.
Mulțumesc!
Bună ziua! Numele meu este Daniela și am lucrat într-un magazin de haine al companiei Inditex, aproximativ 3 ani, apoi am plecat la o companie concurenta, însă am rămas dezamăgită de acel loc de munca, asa ca am demisionat, intre timp am tot aplicat la diferite job-uri tot în cadrul fostei companii, dar fără niciun răspuns. Se pare ca în ciuda experientei pe care o acumulasem în inditex aceștia nu ma contacta-u deoarece actuala directoare de la magazinul în care am lucrat a avut ceva personal cu mine, în urma unei ședințe pe care am avut-o și unde i-am spus ceva ce aparent a deranjat-o atât de tare încât aceasta a recurs la metoda de a-mi lasă feedback negativ, însa unul mincinos, deoarece aceasta nu l-a lăsat strict din punct de vedere profesional ci s-a raportat la ceva personal. Astfel mie mi-au fost anulate toate șansele de a ma mai putea angaja vreodată în aceasta companie, deoarece politica acestora este una destul de stricta, o data ce ți se da un feedback negativ, aceștia nu te mai angajează și nici nu-ți oferă drept la replica.
Eu îmi doresc foarte mult sa ma pot reîntoarc într-unul dintre brandurile acestei companii, însă am întâmpinat aceasta problema și întrebarea mea este, dacă exista cumva vreun cadru legal prin care se poate rezolva aceasta situație?
Buna seara!

As dori sa infiintez o firma pentru inchiriere de echipamente pentru nunti (platforma 360, gheata carbonica, etc). Ce tip de societate imi sugerati sa infiintez ? Imi va trebui casa de marcat ?

Va multumesc anticipat,
Catalin