avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitatea de inchiriere echipamente pentru nunti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitatea de inchiriere echipamente pentru nunti

Buna seara!

As dori sa infiintez o firma pentru inchiriere de echipamente pentru nunti (platforma 360, gheata carbonica, etc). Ce tip de societate imi sugerati sa infiintez ? Imi va trebui casa de marcat ?

Va multumesc anticipat,
Catalin
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)
Ce tip de firma pfa,ii sau srl trebuie sa aleg pentru firma catering, gen organizari evenimente. PopoviciR PopoviciR Buna seara, Intentionez sa-mi deschid o firma de catering, gen organizare evenimente nunta.. In acest moment am doar ideea. Am cateva intrebari la care ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridică potrivită ar fi srl sau pfa? MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa ofer spre închiriere decorațiuni (panou, arcada, aranjamente florale) pentru evenimente (nunți, botezuri etc) - ma puteți sfătui ... (vezi toată discuția)