avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate draxxx

Activitate draxxx

Nu mi se pare corect, eu pot sa lovesc o masina si sa-i sparg un stop iar la proces sa ma trezesc ca trebuie sa-i repar (platesc) si bara si haion si parbriz (de exemplu)
Deci sa inteleg : respectivul nu are cum sa isi repare masina pana cand nu sunt dat in judecata de Casco si pot stabili de comun acord cu asiguratorul cuantumul pagubelor provocate de mine.

Cam pe cand primesc citatia? Accidentul a fost cam prin 25.11.
Multumesc! Asa voi face
Nu m-am inteles cu propietarul referitor la reparatie si a ramas ca va deschide dosar la Casco, ce se va intampla cu cazul meu cand voi raspunde in instanta avand in vedere ca nu am bunuri pe numele meu si nu ma apropii in nici un caz de suma de bani pe care mi-a cerut-o ? Deocamdata sunt salariat dar ce se intampla daca voi fi concediat inainte sau dupa proces ?

Multumesc.
Buna seara,
Sunt persoana fizica si am avut nefericita intamplare de a cauza un accident rutier, fara victime, alantaieri in Timisoara. Motivul pentru care va scriu este acela ca eu nu mai aveam asigurarea obligatorie, iar masina pe care am lovit-o (din vina mea) e o masina de firma, inca in leasing, asigurata si pe casco.
Din pacate propietarul a chemat un echipaj de politie, iar acuma sunt inregistrat in baza lor de date, scriind in declaratie cele intamplate pe langa faptul ca "Nu am avut bani sa platesc RCA-ul" si ca ma oblig sa ii platesc daunele celui lovit.
Toate si frumoase pana cand astazi, m-a sunat propietarul (patronul firmei) si a zis ca a fost la reprezentanta marcii lui de autovehicul ( este o masina pick up de marfa de 3.5 tone) si i-au constatat daune de 31 mii lei ( 310 milioane vechi) , masina in nici un caz nu are asa daune, daunele reale fiind undeva la 1500 lei.
Propietarul refuza ca partea usor indoita sa ii fie indreptata si vrea categoric piese noi+multe altele "umflate" de "amicul" sau de la reprezentanta.
Am trecut pe numele meu (propietate personala) doar o masina de 2500 euro(care acuma e si lovita), am salar de 1300 lei net, si am 2 rate pe 5 ani la banca in valoare de 600 lei/luna ambele.
Eu posed suma de 500 euro care ar acoperi foarte lejer daunele REALE provocate de mine, dar propietarul ar cam vrea vrea sa ii schimb tot ce are in acea lista umflata ( 31 mii lei)
Nu am avut alcoolemie si nu am antecedente sau dosar la politie.
Spuneti-mi varog ce consecinte voi suporta sau ce s-ar putea face sa se termine cat mai bine in viitorul proces cu CASCO.

Multumesc!
Domnilor nu cred ca e cazul sa va certati, din punctul meu de vedere aveti amandoi dreptate in unele lucruri care le ziceti. NUP ai un mesaj privat de la mine, terog raspunde. Multumesc.