avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate antoella

Activitate antoella

Buna ziua! Am cumpărat un teren care are un stâlp de electricitate ce alimentează casa din spatele terenului ( proprietarul casei ne-a vândut terenul din fața casei).. Noi am făcut email către Enel sa vina sa ridice stâlpul, deoarece acesta este fix în mijlocul terenului. Enelul nu ne-a răspuns timp de trei luni, timp in care noi am tras cu aprobarea enelului alt stâlp ce ne va deservii noua. Enelul ne răspunde, după 3 luni că trebuie să mute stâlpul pe cheltuiala noastră, pt a asigura curent casei din spate, casa in care nu sta nimeni de 20 de ani.. Menționez că, casa are drum de servitute pe alt drum, deci și posibilitate de branșare. Ce drepturi am in acest caz? Mă puteți ajuta cu un sfat? Va multumesc
Este vorba despre concediere colectiva

Cornel Vasile a scris:

Va convenea mai mult dacă va trimitea in somaj?

Trebuia sa fie vorba de o concediere colectiva sau individuală?

Buna seara! Este legal ca după ce ai lucrat într-un spital, foarte multi ani, pe o secție cu spor de periculozitate de 50% sa fii relocat pe o alta secție, cu spor mai mic, secția pe care lucrai anterior desfiintandu-se? Menționez că postul a fost dobândit după un examen specific secției, iar in spital exista secții unde exista in continuare spor de 50%.
Mulțumesc!