avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua! Am cumpărat un teren care are un stâlp de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua! Am cumpărat un teren care are un stâlp de electricitate ...

Buna ziua! Am cumpărat un teren care are un stâlp de electricitate ce alimentează casa din spatele terenului ( proprietarul casei ne-a vândut terenul din fața casei).. Noi am făcut email către Enel sa vina sa ridice stâlpul, deoarece acesta este fix în mijlocul terenului. Enelul nu ne-a răspuns timp de trei luni, timp in care noi am tras cu aprobarea enelului alt stâlp ce ne va deservii noua. Enelul ne răspunde, după 3 luni că trebuie să mute stâlpul pe cheltuiala noastră, pt a asigura curent casei din spate, casa in care nu sta nimeni de 20 de ani.. Menționez că, casa are drum de servitute pe alt drum, deci și posibilitate de branșare. Ce drepturi am in acest caz? Mă puteți ajuta cu un sfat? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Se poate face servitute fara certificat de urbanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o situatie. Anul acesta am intabulat o casa; casa are acces pe un drum de exploatare de pamant ... (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate in gradina casei, pusi fara aprobarea proprietarilor terenului BeeaBeatrice BeeaBeatrice Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la aceasta intrebare. Bunicii mei au o casa in Orasul Novaci, Sat Pociovalistea. In gradina din spatele ... (vezi toată discuția)
Stalpi inalta tensiune pe teren M9M M9M Buna ziua, Locuiesc intr'un cartier de case, la casa, terneul in cauza este mostenire. Pe o parte din acest teren se afla 2 stalpi de curent - unul langa ... (vezi toată discuția)