avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate alyx

Activitate alyx

Răspuns la discuția Autorizație construire gard
Gardul este din lemn, acel lemn nu îl arunc, îl depozitez în magazie să-l utilizez pentru foc în sobă/centrală

Alexandrarares a scris:

Gasiti aici detalii
[ link extern ] /

Răspuns la discuția Autorizație construire gard
OK, dar ce treaba are cu salubritatea?

adriandimitriu a scris:

Depinde cât de amărât e gardul. Dacă e o imprejmuire din plasă impletită, de ex., intră la obligativitatea proprietarilor de a-și împrejmui terenurile. În acest caz, un certificat de urbanism ar fi de ajuns, dacă însă faceți o fundație pentru tot gardul sau doar pentru stâlpi, devine construcție

Bună ziua, pentru autorizația de construire a unui gard, primăria comunei mi-a cerut de la salubritate aviz de principiu, este legal ce îmi cere pentru un amărât de gard sau este un abuz?
Salut, care este termenul de eliberare a autorizaţiei de construire de către primărie, 30 de zile lucrătoare sau 15?
Am citit undeva ca s-ar fi modificat la 15 zile lucrătoare
Salutare, nu mi-am primit salariul pe motiv că primăria la care sunt angajat (pe postul de asistent personal a unei persoane cu handicap) nu are contabil, motiv care de altfel este adevărat, ce este de făcut în acest caz? Mulțumesc
“Comuna O****, jud. A****, deţine dreptul de proprietate publică asupra
fântânii situate în com. O****, str. N***, nr. 8**, jud. A****, înscris în Inventarul bunurilor
care aparţin domeniului public al comunei, publicat în M.Of. nr. 609 bis,Partea I, din 16
august 2002, Anexa nr. 69, inventar aprobat prin Hotărârea nr. 15/9.08.1999 a Consiliului
Local al Comunei O****, Judeţul A*****.”

În anul 1994, prin titlul de proprietate nr. 40**3/11.04.1994, Comisia judeţeană de
fond funciar A**** a reconstituit dreptul de proprietate pentru terenul situat în com. O****, str.
N***, nr. 8**, jud. A****, în favoarea numitului M**** G*******.”

Întrebarea mea este; s-a procedat legal la trecerea fântânii în monitorul oficial, Dacă in 1994 eram proprietar și în 2002 a fost postată în M.of.?
Buna ziua, daca vecinul isi goleste fosa pe terenul lui, poate fi amendat?
Buna ziua, dacă intr-o comuna exista alimentare cu apa, primăria este obligată sa monteze hidranți pentru stingerea incendiilor?
Salut, sunt persoana cu handicap, părinții mei au doua proprietăți in localități diferite din același județ, și vor să-mi treacă pe numele meu una dintre ele ca sa nu mai plătesc impozit, pot sa fiu scutit chiar dacă adresa din buletin diferă de cea a proprietații pe care vreau sa-mi fie trecută mie?