avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit persoana cu handicap

Salut, sunt persoana cu handicap, părinții mei au doua proprietăți in localități diferite din același județ, și vor să-mi treacă pe numele meu una dintre ele ca sa nu mai plătesc impozit, pot sa fiu scutit chiar dacă adresa din buletin diferă de cea a proprietații pe care vreau sa-mi fie trecută mie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 10 Noiembrie 2022
Conform disp in vigoare puteti beneficia de facilitate scutire impozit bun imobil numai in conditiile in care faceti dovada ca sunteti proprietar si aveti domiciliul stabil la acea adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lg 448/2006-facilitati fiscale ioanaciulei ioanaciulei Mai este scutita de impozit pe cladire si teren o familie ai carei membrii (sot si sotie) au handicap grav, sint in varsta ,nu se pot intretine singuri.si ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)