Multumesc pentru raspuns, nu imi era foarte clar. Nu am avut de ales decat sa demisionez pentru ca angajatorul nu a dorit sa piarda banii primiti de pe urma mea si a folosit toate caile posibile pentru a ma face sa demisionez.:( Refuza sa imi mareasca salariul si imi dadea de lucru de stateam multe ore peste program....multe altele...
Nu as fi avut nici un castig decat o satisfactie enorma pt ca nu au meritat acei bani. Nu am crezut ca la mine in tara o sa ma simt vreodata dezavantajata din cauza etniei. Patronul meu e de nationalitate maghiara, la fel si 98% din angajati si am observat ca inlatura romanii unul cate unul.In Romania totul e posibil!
Oricum am gasit un post mult mai bun si va multumesc, di nou pentru raspuns!
As avea si eu o intrebare. Datorita conditiilor de la locul de munca si a refuxului de a mi se mari salariul desi responsabilitati mi se adaugau periodic, mi-am dat demisia. Nelamurirea mea e daca angajatorul trebuie sa returneze banii primiti de la stat( specific ca am fost angajat cu conventia pt absolventii de studii superioare si acesta a fost primul loc de munca)? In acest caz se mai aplica returnarea banilor? Cum pot demonstra ca am fost presata sa imi dau demisia? Si ce pot face in acest sens? DE ce doar angajatorul are drepturi si angajatul nu?