bun, ma duc sa le pun legea'n brate, dar daca tot refuza? Ce pot sa fac EU din punct de vedere legal? (cat de "legali" sunt ei, ca si firma, nu mai comentez)
am o problema si sper sa ma puteti ajuta. Doresc sa fac un credit, dar patronul patronul refuza sa-mi elibereze adeverinta de venit. Sunt angajata la o firma care in cartea de munca trece salariul minim pe economie, chiar daca am studii superioare, iar restul de bani sunt pe drepturi de autor. Am gasit o banca dispusa sa accepte si veniturile din drepturi de autor, dar firma refuza sa-mi elibereze adeverinta, pe motiv ca.... n-o sa va vina sa credeti, de-a dreptul hilar: "Au fost mai multi carora le-am eliberat adeverinta, si dupa ce si-au luat creditul au plecat de la firma noastra fara sa-si plateasca creditul. Iar banca ne-a blocat conturile firmei". Le-am spus ca m-am interesata la banca si.... ca e trombon. Nicio banca nu-ti blocheaza conturile pentru ca un angajat si nu si-a platit ratele. In concluzie, CE POT FACE ca sa-i determin sa-mi dea adeverinta?