Vreau sa te mai intreb ceva daca nu te deranjez prea tare. Am inteles ca exista posibilitatea acordarii unei locuinte de serviciu sau decont chirie . Este adevarat sau de acest privilegiu beneficiaza numai magistratii? Nu stiu daca esti in aceasta situatie dar cu siguranta ai colegi care au inaintat cereri pentru acordarea acestui beneficiu. Daca ai cunostinta de vreun astfel de caz te rog sa ma luminezi si pe mine.
zz-man, mai esti?
Se pare ca in ultimii 2 ani esti cam singurul care a dat lamuriri cu privire la admiterea la sng.Vreau sa te rog sa ma luminezi si pe mine intr-o privinta daca esti in masura. Eu am domiciliul in Galati dar locuiesc in Bucuresti de 6 ani pe baza vizei de flotant. Intrebarea mea este: pot sa depun cererea si dosarul de inscriere la Tribunalul Bucuresti ( unde vreau sa si profesez) sau sunt obligata sa le depun la Tribunalul Galati?
In afara de acest lucru dupa terminarea celor 6 luni de scoala salariul net este intr-adevar 16 mil. asa cum ai spus?
Multumesc , in speranta ca-mi vei raspunde .
zz-man, mai esti?
Se pare ca in ultimii 2 ani esti cam singurul care a dat lamuriri cu privire la admiterea la sng.Vreau sa te rog sa ma luminezi si pe mine intr-o privinta daca esti in masura. Eu am domiciliul in Galati dar locuiesc in Bucuresti de 6 ani pe baza vizei de flotant. Intrebarea mea este: pot sa depun cererea si dosarul de inscriere la Tribunalul Bucuresti ( unde vreau sa si profesez) sau sunt obligata sa le depun la Tribunalul Galati?