avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate oana_19

Activitate oana_19

Multumesc pentru raspuns, dar ideea este ca nu exista nici un fel de program la uscatoria blocului si in plus de aceasta nu s-a desemnat nici o persoana la care sa se gaseasca cheia, deci in concluzie trebuie sa umbli dupa cheie de la Ana la Caiafa si tot asa , ca in final cel care o detine sa nu fie acasa.
Locuiesc la etajul 4/4 al uniimobil, etaj la care se afla si uscatoria blocului. In urma cu cateva luni am "indraznit" sa-mi fac dublura la cheia de la uscatorie, tinand sa mentionez ca in scara nu se stia decat de existenta unei chei (nu era unica de fapt), eu nefacand un secret din faptul ca mi-am facut dublura la cheie. Am luat aceasta decizie deoarece atunci cand aveam nevoie de uscatorie trebuia sa umblu in tot blocul dupa cheie, de la un apartament la altul, ca in final, de multe ori, cel la care era cheia nu era acasa.
Va rog sa-mi spuneti daca am comis o infractiune facandu-mi aceasta cheie, tinand sa precizez ca sunt proprietar al apartamentului in care locuiesc, iar uscatoria nu este instrainata de asociatia de proprietari. In urma unor discutii pe marginea acestui subiect (al uscatoriei), administratorul blocului a hotarat sa schimbe yala de la usa, tinand mortis sa nu dea proprietarilor din aceasta scara decat o cheie. Are acest drept? Am sau nu am drept sa detin cheie de la uscatorie?
As mai preciza ca inainte de a schimba yala nu a facut o sedinta cu proprietarii pt a supune la vot si nici nu a pus un anunt pe avizierul de la parterul imobilului. Nu sunt singura proprietara din bloc care nu sunt de acord cu aceasta hotarare.
Avem dreptul sa cerem dublura la cheie? Exista vreo modalitate prin care ne poate priva de acest drept?
Daca exista cineva care ma poate lamuri in acest sens, rog sa-mi raspunda cat mai explicit si mai urgent pe urmatoarea adresa de mail: oanarotko@yahoo.com sau chiar si pe acest site.
Va multumesc.