avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra19871987

Activitate alexandra19871987

Răspuns la discuția Masina stricata in service auto

Asta am înțeles ca trebuie dovedit, dar totuși ei au scos mașina la test pe drum public fără ca noi sa ne dam acordul, nici măcar nu știm cum au condus mașina sau cine a condus-o. Verbal ni s-a confirmat ca e greșeala lor, dar nu vor sa facă nimic “Ca oricum nu avem noi ce sa ii facem”.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Singura soluție este avocat notificare proces etc.Raspunsurile primite de la ANPC și RAR o sa folosească,Trebuie sa dovedit ca exista o legătură între schimbarea piesei x și stricarea piesei y..

Buna ziua,
Am dus mașina intr-un service autorizat pentru înlocuirea turbosuflantei, dupa cateva zile am fost contactați sa venim ca s-a întâmplat ceva cu mașina. Ajunși acolo ni s-a spus ca ei au reparat turbosuflanta, dar a apărut o problema la motor( o bătaie). Menționez ca mașina nu avea aceasta problema când a intrat in service,chiar ei spunând ca a început sa bată in timpul testului după ce au montat turbina. Problema este ca ei nu vor sa își asume greșeala ce a dus la stricarea mașinii ca fiind a lor, cerându-ne sa plătim pentru repararea mașinii. Mașina se afla încă in posesia lor deoarece noi am refuzat sa plătim orice fel de serviciu realizat, pana când nu vedem ca mașina funcționează normal.
Am facut sesizari la ANPC si RAR, ambele institutii i-au gasit cu nereguli, dar totusi nimeni nu ne rezolva problema. Ce ma sfatuiti?