avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate ama_ama

Activitate ama_ama

Răspuns la discuția Admitere avocat definitiv 2009
Ionescu Marcela a scris:

In care colegiu esti inscrisa? Eu m-am interesat in Bihor si mi s-a spus ca fiind definitiva prin efectul legii, nu am cum sa dau examen

la Colegiul Cons Jur din Bihor se organizeaza ex de echivalare a definitivatului in ianuarie!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
varianta februarie, este pt cei definitivati in alte profesii juridice!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
se aude ca in februarie se va da examen de primire in profesie ca avocat definitiv! examenul pe care noi, cei cu vechime, nu am reusit sa-l dam anul acesta! dar..s-ar putea sa se organizeze si pt voi, in aceeasi perioada! oricum, totul este la nivel de zvon! ceea ce e sigur e faptul ca, inca, unbr-ul nu anunta nimic....!
am intrat acum pe site-ul unbr si nu s-a afisat nimic! asadar.....
exact, anuntul se va face numai in decembrie....! dar, maine aflam noi mai multe de la cei care au participat la intalnirea de la craiova! cum aflu ceva, va anunt!
nu ma pot bucura pe deplin, inca....sa asteptam ziua de maine! daca nu se anunta nimic, inseamna ca luna decembrie e exclusa....!
ar fi sper sa fie asa cum spui tu! mi-ai facut seara perfecta! stiu ca niciodata timpul nu e de ajuns, dar....m-as bucura sa fie asa!
sa asteptam ziua de luni! atunci se anunta exact daca si cand se va da examenul nostru!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
felicitari, alex!
am aflat azi....ca s-ar putea ca examenul pt primirea in profesie -avocati definitivi sa nu se organizeze anul acesta, ci, undeva, prin februarie.....aveti informatii despre asa ceva?