avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate Utilizator1619

Activitate Utilizator1619

Am înțeles.Si daca ma judeca în lipsa o sa fiu cautat și în România?

ynocentta a scris:

Daca intelegeti sa nu dati curs solicitarii autoritatilor statului unde ati savarsit fapta,riscati sa fiti condamnat in lipsa

Bună ziua as avea și eu o întrebare și dacă poate sa mi se raspuna și mie as fi recunoscător.Am muncit în Olanda la un depozit pe aeroport și am furat un bun în valore de 1000 de euro și am plecat în țară.Am primit scrisoarea ca sunt audiat în calitate de suspect de furt si ca ar trebui sa ma duc în olanda.Eu nu am bani sa plec înapoi acolo ca am muncit cu agentie și mi s a oprit și salariu (cică de politie )asa mi a spus agenția.Vreau sa știu dacă o sa ma caute în țară sa fac inchisoare .Menționez ca e prima abatere n am mai făcut asa ceva.
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat care sa va reprezinte in proces si care va poate spune exact ce riscati dupa studierea dosarului. Solutia previzibila din dosar depinde de mai multi factori, procedura pe care veti merge, cantitatea rezultata la analize, incadrarea juridica, situatia dvs. sociala, etc. In principiu, daca veti avea o aparare corespunzatoare, ar trebui sa primiti cu suspendare cel putin.

Mulțumesc ca mi ați răspuns.DAR daca as primi doar cu suspendare mi as păstra permisul ?
Buna ziua,as avea și eu o întrebare dacă mi ar putea Răspunde și mie as fi recunoscator.Pe data de 10.08.2022 am fost oprit de poliția rutieră pentru un control rutier..Am fost testat cu aparatul de alcool test și a ești Negativ,iar polițiștii dau decis sa mergem sa fac un test de urina pentru substanțe pshihoactive și mi a ești pozitiv.Precizesz ca fumase cu 10 ore ,dormise inaite sa fiu oprit și eram lucid.Mi s a luat probe de sânge și de urina pentru analize.Probema este ca ,conduceam un microbuz de transport persoane și aveam și pasageri.Mi se va anula permisul de conducere și voi face închisoare ?is la prima abatere de genul nu am mai făcut așa ceva !Am făcut la o petrecere și regret asta .Mulțumesc și o zi buna