avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As avea și eu o întrebare - consumul de substanțe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As avea și eu o întrebare - consumul de substanțe psihoactive ...

Buna ziua,as avea și eu o întrebare dacă mi ar putea Răspunde și mie as fi recunoscator.Pe data de 10.08.2022 am fost oprit de poliția rutieră pentru un control rutier..Am fost testat cu aparatul de alcool test și a ești Negativ,iar polițiștii dau decis sa mergem sa fac un test de urina pentru substanțe pshihoactive și mi a ești pozitiv.Precizesz ca fumase cu 10 ore ,dormise inaite sa fiu oprit și eram lucid.Mi s a luat probe de sânge și de urina pentru analize.Probema este ca ,conduceam un microbuz de transport persoane și aveam și pasageri.Mi se va anula permisul de conducere și voi face închisoare ?is la prima abatere de genul nu am mai făcut așa ceva !Am făcut la o petrecere și regret asta .Mulțumesc și o zi buna
Cel mai recent răspuns: Utilizator1619 , utilizator 17:27, 24 Noiembrie 2022
Buna ziua, cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat care sa va reprezinte in proces si care va poate spune exact ce riscati dupa studierea dosarului. Solutia previzibila din dosar depinde de mai multi factori, procedura pe care veti merge, cantitatea rezultata la analize, incadrarea juridica, situatia dvs. sociala, etc. In principiu, daca veti avea o aparare corespunzatoare, ar trebui sa primiti cu suspendare cel putin.
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat care sa va reprezinte in proces si care va poate spune exact ce riscati dupa studierea dosarului. Solutia previzibila din dosar depinde de mai multi factori, procedura pe care veti merge, cantitatea rezultata la analize, incadrarea juridica, situatia dvs. sociala, etc. In principiu, daca veti avea o aparare corespunzatoare, ar trebui sa primiti cu suspendare cel putin.

Mulțumesc ca mi ați răspuns.DAR daca as primi doar cu suspendare mi as păstra permisul ?
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
Utilizator1619, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Buna seara , in data de 23.09.2020 , aproximativ la ora 1:30 ... George C I George C I Buna seara , in data de 23.09.2020 , aproximativ la ora 1:30 ,am fost oprit pe raza orasului Brasov de catre un echipaj de la politia rutiera pentru in control ... (vezi toată discuția)
In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ... Alex Mirica Alex Mirica In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa ... (vezi toată discuția)